De praktijk ART Health

De praktijk

Onze Fysiotherapie praktijk is gelegen in de wijk Strijp op 5 minuten lopen van Strijp-S en “Hartje Eindhoven”. Wij hebben 5 behandelkamers en een ruime oefenzaal met kracht en cardio apparatuur. Er zijn gescheiden kleedruimtes voor dames en heren. Tevens hebben wij een gezellige wachtkamer waar de koffie en thee altijd klaar staat.

ART-health staat voor:

Actieve Revalidatie Therapie

Bij ART-health ligt de nadruk op oefentherapie, ook wel Actieve Revalidatie Therapie genoemd! Wij combineren fysiotherapie, revalidatie en medische trainingstherapie om u zo snel en zo goed mogelijk weer in beweging te krijgen. Onze oefenzaal met moderne apparatuur speelt dan ook een centrale rol in onze behandeling.

Aandacht,  Ruimte en Tijd!

Wij zorgen voor een effectieve aanpak van uw gezondheid en fitheidsproblemen, waarin Aandacht Ruimte en Tijd doorslaggevend zijn. Een aanpak gebaseerd op kennis van het bewegingsapparaat en revalidatietechnieken, specifieke ervaring op het gebied van training en therapie en een puur persoonlijke benadering. Dat werkt!

Advies & Re-integratie Training, gericht op werkhervatting.

U kunt denken aan werkplekonderzoeken, werkplektraining en advies m.b.t. arbeid en gezondheid. Maar ook Re-integratie bij langdurig ziekteverzuim of  arbeidsongeschiktheid.