De praktijk ART Health

De praktijk

Onze Fysiotherapie praktijk is gelegen in de wijk Strijp op 5 minuten lopen van Strijp-S en “Hartje Eindhoven”.Wij hebben 5 behandelkamers, waaronder 1 kinderkamer, en een ruime oefenzaal met kracht en cardio apparatuur. Ons enthousiaste team heeft samen meer dan 60 ervaring in het mooie vak fysiotherapie.
Art health is inmiddels 20 jaar gevestigd op de Schootsestraat 59.

 

ART-health staat voor:

Actieve Revalidatie Therapie

Bij ART-health ligt de nadruk op oefentherapie, ook wel Actieve Revalidatie Therapie genoemd! Wij combineren fysiotherapie, revalidatie en medische trainingstherapie om u zo snel en zo goed mogelijk weer in beweging te krijgen. Onze oefenzaal met moderne apparatuur speelt dan ook een centrale rol in onze behandeling.

Aandacht,  Ruimte en Tijd!

Wij zorgen voor een effectieve aanpak van uw gezondheid en fitheidsproblemen, waarin Aandacht Ruimte en Tijd doorslaggevend zijn. Een aanpak gebaseerd op kennis van het bewegingsapparaat en revalidatietechnieken, specifieke ervaring op het gebied van training en therapie en een puur persoonlijke benadering. Dat werkt!

Advies & Re-integratie Training, gericht op werkhervatting.

U kunt denken aan werkplekonderzoeken, werkplektraining en advies m.b.t. arbeid en gezondheid. Maar ook Re-integratie bij langdurig ziekteverzuim of  arbeidsongeschiktheid.