Fysio Gestel

De manueel therapeut werkzaam in onze praktijk in Eindhoven stadsdeel Strijp is opgeleid in de Mc. Kenzie en Als u op zoek bent naar een goede fysiopraktijk, dan kunt u ervoor kiezen om eens te kijken of de fysio Gestel wat voor u is. Wij zijn als fysiopraktijk al een tijdje actief en hebben in die periode al veel mensen kunnen helpen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan mensen met vervelende rugklachten die een behandeling nodig hebben. Daarnaast richten wij ons ook op sportblessures. We zijn pas tevreden wanneer onze klanten tevreden te zijn over de behandelingen. Gelukkig hebben wij dit ook kunnen realiseren tot op heden. Op onze website vindt u veel positieve recensies van verschillende klanten. Voor meer informatie kunt u eens een kijkje nemen op de website. Daar vindt u meer informatie over de behandelingen, maar ook over onze behandelaars.

Fysiotherapie Gestel

We hadden het er in de inleiding al even over dat u bij de fysiotherapie Gestel terecht kunt voor zeer veel verschillende behandelingen. Onze specialisten zijn in bezit van krachtige eigenschappen. In de eerste plaats hebben ze natuurlijk de juiste papieren om het vak goed uit te oefenen. Daarnaast hebben ze ook veel ervaring, waardoor ze problematieken sneller kunnen aanpakken. Ook zijn ze communicatief vaardig. Wij trachten in onze praktijk namelijk een positief stimulerende omgeving te creëren. Een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt.

Fysiotherapeut Gestel

Bij de fysiotherapeut Gestel vinden wij een effectieve behandeling niet alleen belangrijk, maar ook het leveren van een uitstekende service. Als u fysieke problemen heeft, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk behandeld worden. Na de aanmelding kunt u bij ons direct een afspraak maken. We hebben geen lange wachttijden. Effectiviteit staat bij ons ook centraal. U wilt immers niet langer dan nodig met specifieke problemen rondlopen. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen. Wij voorzien u graag vrijblijvend van advies.

Meer informatie aanvragen

Indien er nog onduidelijkheden zijn of heeft u een vraag? Stel ze dan

Direct een afspraak online maken?

Plan uw afspraak op locatie met uw eigen fysiotherapeut. U kunt ons ook gewoon per telefoon bereiken op 040 257 4486.