Long COVID / Post-COVID

ART-health fysiotherapie heeft een Long COVID revalidatie traject opgezet om Long COVID patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De meest recente inzichten vanuit het KNGF en de vakgroep voor longfysiotherapeuten zijn hierin opgenomen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan klaar om te helpen in de revalidatie.

Na een Long COVID infectie kunt u klachten houden bij het bewegen en uitvoeren van activiteiten. Bij ART-health kunt u terecht voor hulp, advies en begeleiding. Het kan zijn dat een arts u naar ons doorverwijst, maar u kunt ook zelf contact met ons opnemen. De volgende klachten kunnen een reden zijn voor het opnemen van contact:

  • Vermoeidheid
  • benauwdheid en/of kortademigheid
  • Verminderde energie
  • Afname van spierkracht
  • Verminderd uithoudingsvermogen
  • Pijn en/of stijfheid aan de gewrichten

Wij brengen uw klachten op een systematische manier in kaart. Dit doen we door het gebruik van vragenlijsten en testen gericht op spierkracht en uithoudingsvermogen. Tijdens het revalidatietraject adviseren en begeleiden wij in het verantwoord opbouwen van dagelijkse activiteiten. Energieverdeling en het risico op overbelasting zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. Wij zorgen voor een revalidatie op maat en zorgen dat u op een verantwoorde manier werkt aan uw herstel.

ART-health kijkt ook hoe het verder met u gaat. Waar nodig schakelen wij andere zorgverleners in waar we goede samenwerkingsverbanden mee hebben. De behandelingen vinden in de praktijk plaats, maar we behandelen ook aan huis.

Wat zijn uw specifieke klachten?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend advies op 040-2574486