Oedeemtherapie in Eindhoven

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Eindhoven en omstreken die klaar staat om u de juiste therapie te geven? Kom dan eens langs bij Art Health. We hebben namelijk gespecialiseerde fysiotherapeuten klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan. Zo bent u bij ons onder andere aan het juiste adres voor oedeemtherapie in Eindhoven. Dit is een speciale manier van fysiotherapie waar een gedegen kennis voor nodig is om dit goed uit te kunnen voeren. We hebben veel ervaring als oedeemtherapeut voor Eindhoven en gaan dan ook graag voor u aan de slag.

De specialist op het gebied van oedeemtherapie

Oedeemtherapie is een speciale manier van therapie die niet iedere fysiotherapeut als specialisatie heeft. Het is dan ook een speciale vorm van therapie waar een therapeut zich goed in moet verdiepen voordat hij of zij deze therapie kan geven. Bij Art Health bent u aan het juiste adres voor deze therapie. We hebben namelijk een groot aantal verschillende specialisaties in huis. Naast ons werk als oedeemtherapeut in Eindhoven zijn we namelijk ook in te schakelen voor sporttherapie, manuele therapie, revalidatietraining en nog veel meer. We gaan graag met u in gesprek om samen te bekijken welke vorm van therapie het beste is voor u. Zo kunnen wij voor u een behandeling op maat afstemmen.

Meer weten over oedeemtherapie in Eindhoven?

Als u meer wilt weten over wat oedeemtherapie precies inhoudt, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. U bent ook altijd welkom voor een vrijblijvend eerste gesprek, waarbij we samen met u bekijken wat er allemaal mogelijk is bij ons. We stellen dan een plan op voor u, waarbij u er op kunt rekenen dat dit helemaal naar wens wordt uitgevoerd. U kunt ons altijd even bellen of mailen voor het maken van een eerste afspraak. We helpen u graag om uw klachten te verlichten of zelfs helemaal te verhelpen!

Meer informatie aanvragen

Indien er nog onduidelijkheden zijn of heeft u een vraag? Stel ze dan

Direct een afspraak online maken?

Plan uw afspraak op locatie met uw eigen fysiotherapeut. U kunt ons ook gewoon per telefoon bereiken op 040 257 4486.