Ines Lewis

"Het allerleukste aan kinderfysiotherapie is dat je kinderen en hun ouders kan coachen en hierdoor een belangrijke bijdrage kan leveren aan de (motorische) ontwikkeling van het kind. "

Home » De praktijk » Team » Ines Lewis

Ines Lewis

BIG nummer: 59034080604

In juli 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Fontys in Eindhoven. Na een korte periode, waar ik veel in contact ben gekomen met (top)sporters, kwam ik bij ART-health Eindhoven (en Maarheeze) terecht. Hier werd mijn interesse geprikkeld voor werken met patiënten met chronische klachten. Ik zie hoeveel effect mijn werk heeft. Door echt te luisteren, maar ook te kijken naar de persoon achter de aandoening. Dit motiveerde mij verder te specialiseren in COPD, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Motivational Interviewing, Coronaire Revalidatie/Hartrevalidatie en perifeer arterieel vaatlijden (etalagebeen).

Een tijdje terug, in 2018, ben ik gestart met een master tot kinderfysiotherapeut. Het allerleukste aan kinderfysiotherapie is dat je kinderen en hun ouders kan coachen en hierdoor een belangrijke bijdrage kan leveren aan de (motorische) ontwikkeling van het kind. Tijdens de master kinderfysiotherapie heb ik me verder gespecialiseerd in asymmetrisch zuigeling/voorkeurshouding, motorische ontwikkeling van prematuren en baby’s.

Ik heb speciale affiniteit met problemen met bijzondere looppatronen, scoliose/houdingsproblemen bij pubers en sportblessures bij kinderen. Als kinderfysiotherapeut werk ik veel samen met consultatiebureau artsen, docenten, huisartsen en podotherapeuten.

Specialisaties van Ines