Fysiotherapie

Aandacht, Ruimte en Tijd voor iedere patiënt!
Wij zijn een middelgrote fysiotherapie praktijk gelegen in de gezellige wijk Strijp binnen de ring van Eindhoven. Bij ons bent u geen nummer maar kennen wij u persoonlijk en nemen we ruim de tijd voor u.
Wij zorgen voor een effectieve aanpak van gezondheid en fitheidsproblemen. Een aanpak gebaseerd op  kennis van het bewegingsapparaat en revalidatietechnieken, specifieke ervaring op het gebied van training en therapie en een puur persoonlijke benadering. Dat werkt!

 

Actieve Revalidatie Therapie

Bij Art-health ligt de nadruk op oefentherapie, ook wel Actieve Revalidatie Therapie genoemd! Wij combineren fysiotherapie, revalidatie en medische trainingstherapie om u zo snel en zo goed mogelijk weer in beweging te krijgen. Onze oefenzaal met moderne apparatuur speelt dan ook een centrale rol in onze behandeling.

 

Advies & Re-integratie, gericht op werkhervatting

U kunt denken aan werkplekonderzoeken, werkplektraining en advies m.b.t. arbeid en gezondheid. Maar ook Re-integratie bij langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid.

 

Duidelijke doelstellingen, meetbaar resultaat
Alleen een duidelijke aanpak is een effectieve aanpak.

Met als uitgangspunt wederzijds vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid, leveren wij de best mogelijke kwalitatieve, transparante en doelmatige fysiotherapeutische  zorg volgens de meest moderne en op de wetenschap gebaseerde (“evidence based”) inzichten.