Medisch fitness

Verantwoord bewegen doe je samen

Sporten en bewegen is van groot belang voor uw gezondheid. Door te sporten voelt u zich fitter, heeft u minder last van lichamelijke klachten en kunt u in sommige gevallen beter omgaan met bijvoorbeeld een chronische ziekte. Verantwoord sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding kunt u bij ART-health. Wij bieden u een manier om zelf te sporten en te trainen onder persoonlijke begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.

Medische fitness

Uw medisch fitnesstraject begint met een intake die bestaat uit een individueel gesprek en fysieke testen waarmee uw conditie in kaart wordt gebracht. Aan de hand van deze gegevens stellen wij samen met u uw individuele trainingsdoelen en trainingsprogramma vast. De training duurt 1 uur. Er zal eenmaal per week op een vaste dag en tijd worden getraind. Uiteraard rekening houdend met uw mogelijkheden en voorkeuren. U kunt kiezen om 1xof 2x per week te trainen. Gedurende uw traject wordt uw programma waar nodig aangepast om de gewenste resultaten te behalen. Uw traject eindigt met een hertest, alle bevindingen worden met u besproken.

Kosten

De intake en samenstellen van uw trainingsschema kost 39,00 euro. Als u tijdens of direct na uw reguliere fysiotherapietraject begint met de medische fitness, dan worden er geen extra kosten voor de intake berekend.

60,00 euro/ 6 strippen                                              maximaal half jaar geldig

115,00 euro/ 12 strippen

215,00 euro/ 24 strippen

306,00 euro/ 36 strippen

416,00 euro/ 52 strippen

allemaal maximaal 1 jaar geldig

Tarief voorwaarden

Wij spreken met u een vaste groep af, in deze groep wordt u structureel ingepland voor de aantal strippen die u koopt. Mocht u onverhoopt niet kunnen dan graag 24 uur van te voren afbellen, dan wordt de training niet in   rekening gebracht. Iedere keer dat u bent geweest vragen wij u te tekenen op de aanwezigheid lijst, deze ligt op de balie in de zaal.

Bent u geïnteresseerd in medische fitness  bij ART-health en wilt u zien wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op:

Telefoon 040-2574486

mail: team@art-health.nl

Adres: Schootsestraat 59, 5616 RB Eindhoven