Medisch fitness

 

Verantwoord bewegen doe je samen

Sporten en bewegen is van groot belang voor uw gezondheid. Door te sporten voelt u zich fitter, heeft u minder last van lichamelijke klachten en kunt u in sommige gevallen beter omgaan met bijvoorbeeld een chronische ziekte. Verantwoord sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding kunt u bij ART-health. Wij bieden u een manier om zelf te sporten en te trainen onder persoonlijke begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.

Trainingsprogramma

Om voor u het beste trainingsprogramma te bepalen, wordt u nauwlettend gevolgd. Dat begint al bij de intake. Deze bestaat uit een individueel gesprek, waarin o.a. uw gezondheid in kaart wordt gebracht. Daarnaast vindt er een meting plaats (lengte, gewicht, bloeddruk, lenigheid, spierkracht en het uithoudingsvermogen.) Aan de hand van deze gegevens stellen wij samen met u de trainingsdoelen en uw individuele trainingsprogramma vast. Een traject duurt 12 weken. De training duurt 1 uur en u kunt kiezen om 1x of 2x per week te komen. Gedurende uw traject wordt uw programma waar nodig aangepast om de gewenste resultaten te behalen. In de 12e week worden de eindresultaten getest en met u besproken.

Trainingstijden

er week op een vaste dag en tijd worden getraind. Uiteraard rekening houdend met uw mogelijkheden en voorkeuren. Afhankelijk van de door u opgegeven keuzetijden en dagen kunt u meteen of in overleg later starten. De intake zal voorafgaand daaraan plaatsvinden. Wij starten een nieuwe groep bij deelname van minimaal 6 personen.

Kosten

Voor de intake en samenstellen van uw trainingsschema brengen wij 39,00 euro in rekening. Als u tijdens of direct na uw reguliere fysiotherapietraject begint met medische fitness, dan worden er geen intake kosten  berekend.

Kwartaal 1x per week , 12 lessen    108,00 euro

Kwartaal 2x per week , 12 lessen  194,40 euro                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Kwartaal , Halfjaar abonnement 1x per week, 26 lessen   200,00 euro

Haljaar abonnement 2x per week , 52  lessen   360,00 euro

Jaar abonnement 1x per week,  50 lessen         380,00 euro

Jaar abonnement 2x per week, 100 lessen       684,00 euro

Tarief voorwaarden: Bij de 12 lessen/weken is er een uitloop van maximaal 2 weken. Dit houdt in dat u uw 12 trainingen in maximaal 14 weken kunt plannen. Gemiste trainingen (welke van te voren worden afgezegd) kunnen binnen de termijn van 14 aaneengesloten weken in overleg ingehaald worden. Dus niet erachter aan plannen!

Bij het halfjaar- en jaarabonnement zit ingebouwd dat u door bijvoorbeeld vakanties trainingen kan missen. Dat is dus verrekend met een extra korting ten opzichte van 12 trainingen abonnementen. Dus hier is ook in vakanties geen uitloop in tijd of restitutie. Wel kunt u in overleg gemiste lessen inhalen binnen de abonnementsperiode.